Vanwege COVID-19 Tijdelijk GRATIS VERZENDING!

15 voordelen van het gezicht stomen

Wat is het gezicht stomen?

Stomen is het proces van het gebruik maken van de hete mist om de poriën te openen. Door het gezicht in de nabijheid van stoom of nevel te plaatsen, openen de poriën zich.

Is stoom goed voor je huid?

Gezichtsstoomtoepassingen geven u meerdere voordelen voor de gezondheid en de schoonheid van uw huid. Het regelmatig toepassen van warme stoom op het gezicht is een werkelijk weldadige schoonheidsbehandeling die voor iedereen beschikbaar is.

Hier zijn 15 voordelen van het stomen van je gezicht

voordelen van het stomen van het gezicht 1: het reinigen van uw gezicht

Het stomende gezicht kan de poriën openhouden en de natuurlijke oliën vrij laten stromen. Dit voorkomt verstopping of vuilophoping. Talg, de natuurlijke olie die de huid hydrateert, beschermt en smeert, wordt geproduceerd door talgklieren in de haarfollikels. Wanneer talg vast komt te zitten in een follikel, hetzij door overmatige talgproductie, hetzij omdat de folliculaire opening verstopt is geraakt, resulteert dit in een acne-uitbraak. Regelmatig stomen kan dus uw gezicht reinigen, uw schoonheid behouden!

Voordelen van het stomen van gezicht 2: Verwijder mee-eters

Wanneer stoom op het gezicht wordt toegepast, opent stoom uw poriën en helpt het bij het losmaken van eventuele vuilophopingen voor een diepere reiniging. Het openen van uw poriën kan mee-eters verzachten, waardoor ze gemakkelijker te verwijderen zijn. Door je gezicht te stomen kom je uit de gevangenis, het maakt mee-eters los en maakt ze makkelijker en minder pijnlijk om los te maken. De opbouw van talg in de follikel kan dan op een natuurlijke manier stromen.

Tip: Wanneer je klaar bent met je geizchtstomen, kun je onze Mee-eter Verwijderaar™ gebruiken omdat het dan effectiever is.

Voordelen van het stomen van het gezicht 3: Laat acne-veroorzakende bacteriën en cellen vrijkomen.

Het stomen van je gezicht kan je poriën openen, de dode huidcellen, bacteriën en andere onzuiverheden die de poriën verstoppen en bijdragen tot acne vrijmaken.

Voordelen van het stomen van het gezicht 4: Verhoogde transpiratie en duwt het diepe vuil van je gezicht naar buiten.

Gezichtsstoom kan je evenveel laten zweten. Wanneer transpiratievocht uit de huid stroomt, tilt het vuil, dode huidcellen en ander vuil dat in de poriën kan worden opgesloten, naar het huidoppervlak, waar het gemakkelijk kan worden verwijderd, heeft dit een reinigende werking op de huid.

Voordelen van het stomen van het gezicht 5: Het bevordert de bloedsomloop

De combinatie van warme stoom en een toename van transpiratievochtigheid verwijdt uw bloedvaten en verhoogt de doorbloeding. Deze boost van de bloedstroom voedt uw huid en levert zuurstof. Haal dat bloed door die aderen in je gezicht en laat je er weer uitzien als een jonge roze-wang tiener. Het resultaat is een natuurlijke, gezonde gloed.

Voordelen van een dampend gezicht 6: Stoom helpt je huid om huidverzorgingsproducten beter te absorberen.

Gezicht stomen opent uw poriën, verhoogt de doorlaatbaarheid van de huid, waardoor de huid beter kan worden geabsorbeerd. Dit betekent dat je meer knal voor je bok krijgt van huidverzorgingsproducten die na het stomen worden aangebracht.

Voordelen van het stomen van gezicht 7: Verhuist dode huiden

Een dode huid maakt je oud en moe. Een van de belangrijkste voordelen van het stomen van het gezicht is dat het onze huid de mogelijkheid geeft om haar natuurlijke anti-verouderingseigenschappen te benutten door de dode huid af te voeren.

Voordelen van het stomen van het gezicht 8: Voorkomt puistjes

Gezicht stomen is de beste en enige manier om van een puistje in een dag af te komen. Stoom je gezicht 5 minuten en koel dan ongeveer een half uur en breng dan een ijsblokje aan op de puist. De stoom zal de pus naar buiten brengen en het ijs zal helpen om het te kalmeren en ervoor te zorgen dat het er de volgende dag niet slechter uitziet.

Voordelen van het stomen van het gezicht 9: Hydraterende werking

Stoom hydrateert de huid door de olieproductie te verhogen, waardoor het gezicht op natuurlijke wijze wordt gehydrateerd.

Voordelen van het stomen van het gezicht 10: Verwijdert ingesloten make-up

Make-up komt vast te zitten in onze poriën en het maakt niet uit hoe goed de make-up remover is die je nodig hebt om hem eruit te krijgen. Je gezicht stomen doet precies dat! 

Voordelen van het stomen van het gezicht 11: Bevordert collageen en elastine

De verhoogde bloedtoevoer tijdens een stoomgezicht bevordert de collageen- en elastineproductie. Dit resulteert in een steviger, jonger uitziende huid.

Voordelen van het stomen van het gezicht 12: Maak uw gezicht rustgevend

Het gevoel van warme stoom op je gezicht is ontspannend. Voeg wat kalmerende geuren toe met behulp van kruiden of etherische oliën voor aromatherapie om uw stoomsesh naar een heel ander niveau van rust te brengen! 

Voordelen van het stomen van het gezicht 13: verwijdert bacteriën

Zelfs als je geen vreselijke verkoudheid hebt, weet dit dan door regelmatig een gezichtsstomer te doen, je zal die virussen weghouden. Stoom doodt bacteriën en laat ook een verstopping van de neus vrij.

Voordelen van het stomen van gezicht 14: Stoom helpt bij sinusverstopping

Stoom kan helpen bij het verlichten van sinusverstopping en hoofdpijn die er vaak mee gepaard gaan. Het toevoegen van bepaalde essentiële oliën aan uw stoom kan het effect versterken.

Voordelen van stomen gezicht 15: het stomen gezicht is betaalbaar en toegankelijk.

U hoeft geen grote bokken geld uit te geven voor een stoomgezichtsbehandeling in een spa om te genieten van de voordelen; het kan thuis worden gedaan met behulp van items die u al hebt.

 

Tip: je kunt onze Mini Steamer Pro™ gebruiken om je gezicht te stomen.

Laat een reactie achter

GRATIS verzending

Alle bestellingen worden geleverd met online tracking. Na aankoop ontvang je een bevestigingsmail. Wanneer je product is verzonden wordt je direct geïnformeerd met je trackingnummer.

Veilig afrekenen

We gebruiken SSL-technologie, Trustwave en Firewalls om veilig af te rekenen. Alle betalingen worden gedaan via Ideal, PayPalof Creditcard.

Tevredenheids gegarandeerd

We staan ​​achter alles wat we verkopen. Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, bieden wij gemakkelijke retourzendingen van 14 dagen, zodat u deze kunt terugsturen voor vervanging of terugbetaling.